ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Πρόκριση; Ολα είναι πιθανά!" (VIDEO)

Πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε την νίκη του Αστέρα επί του ΑΠΟΕΛ, ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Αστέρα, αναφέρθηκε και στα σενάρια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Europa League, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Καταφέραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αυτό το γκολ έδωσε εμπιστοσύνη και στην ομάδα συνολικά και σε εμένα προσωπικά. 

Το θεωρώ δύσκολο όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ σημαντικές ομάδες. Στην Τσεχία την Σπάρτα Πράγας και εδώ την Σάλκε. Όμως πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και επικεντρωθούμε στην δουλειά μας είναι πιθανό. Το θεωρώ όμως δύσκολο.

Βασικά τυχαίνει να βρίσκομαι στις κατάλληλες φάσεις και να σκοράρω. Σίγουρα αν σκοράρω είναι πολύ σημαντικό και για εμένα, αλλά μην ξεχνάμε το σημαντικό είναι σκοράρει η ομάδα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων