ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τεράστια η επιτυχία μας" (VIDEO)

Στην βαθμολογική σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον ΠΑΟΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Αστέρα Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στην μικτή ζώνη.

 Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην βαθμολογική σημασία της νίκης, αλλά και στο πως ο Αστέρας προσαρμόστηκε στην διάταξη του ΠΑΟΚ, γεγονός που τον οδήγησε στην σημαντική νίκη επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Nαι είναι σίγουρα η τρίτη συνεχόμενη νίκη μαζί με το Κύπελλο. Βαθμολογικά ήταν τεράστια η επιτυχία μας σήμερα (Κυριακή 1/11). Αυτό έχει να κάνει με το ότι παίζαμε σήμερα με έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει τον ίδιο στόχο με εμάς την είσοδο στην πεντάδα. Μπορώ να πω ότι οι τρεις βαθμοί αυτόματα γίνονται έξι".

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βοήθησε το σύστημα που παίζαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε σύστημα. Μας είχε προβληματίσει πολύ ο ΠΑΟΚ με το 3-5-2 που έπαιζε στην αρχή και αναγκαστήκαμε και εμείς με μία αλλαγή και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε το ίδιο σύστημα (3-5-2). Αυτό μας βγήκε πάρα πολύ. Κλείσαμε τους χώρους, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στο δυνατό του σημείο το ένας εναντίον ενός, που είναι το δυνατό του σημείο, με τους παίκτες που έχει μπροστά. Μπορέσαμε και τους κλείσαμε αυτούς τους παίκτες. Κάναμε σωστή άμυνα και από εκεί και πέρα αν βάζαμε ένα γκολ, το πίστευα πάρα πολύ ότι θα βάζαμε, όπως και έγινε. Βάλαμε δύο γκολ και πήραμε την πολύ σπουδαία νίκη.

 

Ο ΠΑΟΚ στην αρχή μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Έπαιζε με ένα σύστημα, με το οποίο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να προσαρμοστούμε. Ήταν πάρα πολύ επιθετικός, πάρα πολύ καλός. Είχαν πάρα πολύ χώρο οι καλοί του παίκτες μπροστά, στο ένας εναντίον ενός. Από εκεί προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, προσαρμοστήκαμε εμείς πάνω στο σύστημά του και καταφέραμε και κερδίσαμε. Είδα τον ΠΑΟΚ καλύτερο από την περσινή χρονιά. Νομίζω όμως πως θέλει χρόνο, υπομονή και εύχομαι καλή συνέχεια και για εκείνον που αγωνίζεται την Πέμπτη στο Europa League". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων