ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Θέλουμε να φτάσουμε τελικό" (VIDEO)

Αισιόδοξος για την συνέχεια, αναφορικά με την πορεία του Αστέρα, εμφανίστηκε ο Τάσος Τσοκάνης, που μίλησε για τη διοργάνωση του Κυπέλλου, αλλά και τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των Αρκάδων, τόνισε πως το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί εκ των βασικών στόχων της ομάδας της Τρίπολης, ενώ ανέφερε πως ο Αστέρας θα επιδιώξει τη νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Σίγουρα όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα πάρουμε. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε για τη νίκη, έτσι και σήμερα (σ.σ 28/10/15) μπήκαμε να πάρουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Τα κάναμε όλα όπως έπρεπε. 

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχους και θέλουμε να πάμε στον τελικό οπωσδήποτε. 

Είναι και λίγο ψυχολογικό το σερί που χτίζεται. Θέλουμε λίγη ψυχολογία. Δεν τα είχαμε καταφέρει για την ομάδα μέχρι τώρα. Είχαμε αποτελέσματα για την ομάδα, που δεν τα έχουμε συνηθίσει, αλλά πλέον έχουμε αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνουμε τα πάνω μας και αυτό είναι καλό για όλους. 

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ματς της ερχόμενης Κυριακής (σ.σ: 1/11). Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλός, αλλά το παιχνίδι είναι μέσα στην έδρα μας. Δεν θα φοβηθούμε και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τον αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς, γιατί όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων