ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Φανταστικό αυτό που έζησα" (VIDEO)

Ο Χοσέ Μανουέλ Μουνάφο θα κρατήσει για πάντα για πάντα το χειροκρότημα από τον κόσμο του Αστέρα στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπως δήλωσε στην WEB TV του a-s.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ήταν φανταστικό που με χειροκρότησε ο κόσμος. Όταν φεύγεις από μια ομάδα και επιστρέφεις, είναι αυτό που κρατάς σαν ποδοσφαιριστής. Θα το κρατήσω για πάντα. Είναι ωραίο και μακάρι να γυρίσω πολλές φορές να παίξω. Να δω τον κόσμο με τον οποίο πέρασα πάρα πολύ ωραία δύο χρόνια. Ελπίζω το καλύτερο για τον Αστέρα.

Δεν αρχίσαμε καλά την αναμέτρηση. Δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι δείξαμε το πρόσωπο. Μπορέσαμε και σκοράραμε γρήγορα προκειμένου να μην δώσουμε φόρα στον Αστέρα. Μετά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να βγάλουμε κόντρα επιθέσεις. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μας πίεσε αρκετά ο Αστέρας. Παίζαμε στο μισό γήπεδο και στο τέλος μετά τις ευκαιρίες που έχασε ο Αστέρας, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και εμείς. Νομίζω ότι το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα και μας δίνει λίγη ψυχολογία. Θέλαμε βέβαια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί για μας είναι σημαντικό τώρα. Και ο βαθμός είναι σημαντικός γιατί παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα υπάρχει κούραση από τα πάρα πολλά παιχνίδια. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες αλλά ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα η οποία όταν θα "δέσει" λίγο, θα είναι πολύ καλός και θα αρχίσει να παίρνει εύκολα τους βαθμούς. Πέρυσι θυμάμαι που δεν μπορούσε να πάρει εύκολα τους βαθμούς, και μετά όταν η ομάδα ρόλαρε λίγο, άρχισε τα καλά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Αστέρας, με τους παίκτες που έχει, θα "δέσει'" και θα είναι καλύτερη η συνέχεια.

Μακάρι να είναι ο Αστέρας στην πεντάδα και να κερδίσει όλους τους μικρούς για να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις (σ.σ γέλια)".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων