ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θεοδωρόπουλος: "Ασχημη περίοδος για εμάς" (VIDEO)

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μίλησε για την άσχημη περίοδο που διανύει η ομάδα, τα εύκολα γκολ που δέχεται και αισιοδοξεί πως η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει μετά την διακοπή.

 

Αναλυτικά:

"Η ομάδα διανύει μία περίοδο που δεν είναι αρκετά καλή, ίσως φταίει και η τύχη, ίσως φταίμε και εμείς,  δεν μπορώ να πω τι ακριβώς φταίει. Ελπίζω στην συνέχεια να το διορθώσουμε και η ομάδα να βρει το δρόμο της". 

Η διακοπή θα βοηθήσει;

"Σωματικά σίγουρα θα βοηθήσει, ελπίζω και ψυχολογικά να βοηθήσει διότι η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει. Αυτή η περίοδος είναι πραγματικά πολύ δύσκολη για όλους τους παίκτες, τους προπονητές και για όλη την ομάδα, είναι πολύ δύσκολο και ελπίζω να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Πώς πιστεύεις ότι θα γυρίσει αυτό που ζει ο Αστέρας τις τελευταίες αγωνιστικές;

"Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάνει πολλές ευκαιρίες το κακό είναι ότι δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ και νομίζω ότι αν βελτιώσουμε αυτό όλα θα βρουν το δρόμο τους".

Για την φάση του γκολ της ισοφάρισης:

"Έγινε μία σέντρα, η κεφαλιά ήταν πολύ κοντά δυστυχώς μπήκε". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων