ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαμντανί: "Θα συνέλθουμε..." (VIDEO)

 Πεπεισμένος ότι ο Αστέρας θα συνέλθει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε μιλώντας στην WEB TV του arcadiasports.gr ο Ρασίντ Χαμντανί.

Ο μέσος των Αρκάδων τόνισε ότι ο Αστέρας πρέπει να βελτιώσει την ψυχολογία του, ενώ ανέφερε πως η αρκαδική ομάδα διαθέτει στις τάξεις της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Είναι λίγο δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε για να κερδίσουμε και να "καθαρίσουμε" λίγο το μυαλό μας. Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα είναι καλή για εμάς προκειμένου να δουλέψουμε και να ηρεμήσουμε λίγο.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά με το γκολ, μετά κρατήσαμε πίσω την μπάλα. Δεν κρατήσαμε το "μηδέν" ξανά.  Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Αυτό είναι το πρόβλημά μας τώρα.
Η ομάδα έχει ποιότητα, το δείξαμε στο φιλικό και στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Τώρα είναι λίγο πεσμένη. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα έχει ποιότητα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων