ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Συγκέντρωση και σοβαρότητα" (VIDEO)

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του arcadiasports.gr ο προπονητής του Παναρκαδικού, Γιώργος Αντωνόπουλος, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας, Δημοσθένης Δήμος για τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής επί του Ηρακλή Ψαχνών.

 

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: "Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα σωματεία. Ευχαριστούμε τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία, ήταν καταπληκτική. Θα την ανταποδώσουμε στην Τρίπολη. Οσον αφορά στο παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε πολλά γκολ και πιστεύω ότι η νίκη ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής είχε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε". 

 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Παναρκαδικού είπε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή, που βρήκε λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Εύχομαι να συνεχίσει μέχρι το τέλος και ό,τι καλύτερο. Για την ομάδα μου, κάθε αρχή και δύσκολη. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα κάτι ανησυχητικό και δύσκολο. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε".

 

Δείτε το video με τις δηλώσεις και τα τρία γκολ του Παναρκαδικού στην έδρα του Ηρακλή. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων