ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Σημασία έχει η νίκη" (VIDEO)

Στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης στάθηκε ο Μπράιαν Λούι μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας του Αστέρα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του Αστέρα, ενώ ευελπιστεί να χριστεί σκόρερ στις επόμενες αναμετρήσεις!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Θεωρώ πως τα πρώτα 30 λεπτά ο Αστέρας απέδωσε τα μέγιστα. Κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ. Βέβαια μετά από λάθος δικό μας, δεχθήκαμε ένα αυτογκόλ, όμως αυτό δεν μειώνει την αξία της νίκης.
Σίγουρα το δικό μας λάθος τους έδωσε, άλλη ώθηση και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και τα τελευταία 15 λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο, είχαν άλλη ανάταση, όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη και το αποτέλεσμα.

Σιγά-σιγά ανακάμπτω, εξακολουθώ όμως να έχω πόνους στον αστράγαλο, όμως είναι κάτι το οποίο μπορώ να το ξεπεράσω και θεωρώ ότι τον προσεχή καιρό θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο.

Θέλω να πιστεύω ότι θα σκοράρω κάποια στιγμή, που η ομάδα θα το έχει πραγματικά ανάγκη η ομάδα, επιφυλάσσομαι για τους επόμενους αγώνες".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων