ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Τιμή μου η Εθνική" (VIDEO)

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας απέδωσε τα αίτια της εντός έδρας ήττας από τον Παναιτωλικό ο Κώστας Γιαννούλης. Ο αριστερός μπακ των Κιτρινομπλέ μίλησε για την κλήση του στην Εθνική και ζήτησε από τον κόσμο στήριξη και εμπιστοσύνη.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Αστέρα, μίλησε στην WEB TV του a-s, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την κλήρωση του Europa League, την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και για την κλήση του στην Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: "Θέλαμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα κατακτώντας τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Σε αυτό έφταιξε η αποτελεσματικότητα μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, το σκορ είναι πλασματικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, συνεχίζουμε και κοιτάμε ψηλά. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και η μπάλα τιμωρεί. Με μια ευκαιρία δεχτήκαμε το γκολ και έτσι άλλαξε όλη την ροή του αγώνα".

Για την κλήρωση του Europa League: "Προς το παρόν πρέπει να κοιτάμε το πρωτάθλημα μέχρι να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, σίγουρα είναι μια καλή κλήρωση θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, όταν έρθει η ώρα θα πούμε περισσότερα".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Είναι καλή ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα, στην αποτελεσματικότητα, στο γκολ και η ομάδα θα πάει εκεί πού αξίζει".

Για την κλήση του στην Εθνική: "Είναι μεγάλη μου τιμή η κλήση μου στην Εθνική μέσα από τον Αστέρα θα συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό για να γίνω μέλος της Εθνικής Ελλάδος".

Για τους φιλάθλους: "Να μην απογοητεύονται από ένα ματς, υπάρχουν ακόμα 28 αγωνιστικές. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί ήμασταν πολύ καλοί. Να έχουν υπομονή και να έρχονται να μας στηρίζουν".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων