ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκο: "Ο αγώνας της χρονιάς"

Ο σκόρερ των δύο υπέροχων τερμάτων που έφεραν τη νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα μίλησε στην WEB TV του a-s. Ο Νίκο αναφέρθηκε στα καταπληκτικά γκολ που σημείωσε, στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και στον Λαμέλα!

Οι δηλώσεις του:

 

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά είχαμε την ατυχία να προηγηθεί η Καλλονή, όμως δουλέψαμε για να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Είχαμε ακόμη ένα ημίχρονο μπροστά μας και τα καταφέραμε. Ανακάμψαμε, πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ και πήραμε τη νίκη.

 

Για το γεμάτο ρόστερ των Αρκάδων: Ο Αστέρας έχει ένα ευρύ φάσμα ποδοσφαιριστών, έχουμε διαφορετικούς θεσμούς να αντιμετωπίσουμε και πρέπει σε κάθε διοργάνωση να δίνουμε τα μέγιστα όποτε μας ζητηθεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

 

Οσο για γκολ που πέτυχε, είπε: Ηταν δύο υπέροχα γκολ βοήθησε και η τύχη.

 

Πως περιμένει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: Θα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς, θα είναι ο αγώνας της χρονιάς. Θα έρθουν για να κερδίσουν όμως εμείς θα παλέψουμε για τους τρεις πόντους ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε δυναμικά στο πρωτάθλημα. 

 

Αν ετοιμάζει γκολ αλά… Λαμέλα: Δεν θα το έλεγα. Είμαστε διαφορετικής κλάσης ποδοσφαιριστές. Θα μου άρεσε αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων