ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: Όλα μηδέν στο Τεγέα - Δόξα Μεγαλόπολης!

Από έναν βαθμό Τεγέα και Δόξα Μεγαλόπολης το μεσημέρι της Κυριακής (19/10) στο γήπεδο Φιλικών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

 

Το τελικό σκορ αδικεί και τις δύο ομάδες καθώς αμφότερες διεκδίκησαν το γκολ που θα τους επέτρεπε να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν γρήγορο ρυθμό και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες.

Στο 2' ο Τσαλγιτζόπουλος έστειλε την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής, μόλις άουτ, ενώ στο 9' το δυνατό σουτ του Ιωάννου εκτός μεγάλης περιοχήςανάγκασε τον Δημητρέλη σε εντυπωσιακή απόκρουση της μπάλας σε κόρνερ.  Δύο λεπτά αργότερα η εξ επαφής κεφαλιά του Τζιανή εντός μεγάλης περιοχής, υποχρέωσε τον Κωνσταντόπουλο να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Ωστόσο η ομάδα της Μεγαλόπολης ανέβασε σταδιακά την απόδοση της και άρχισε να κερδίζει μέτρα, προς τα καρέ του Κωνσταντόπουλου.  Πρώτα στο 19' ο Νίκος Λυμπερόπουλος μπήκε εντός μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 38' το σουτ του Τζιανή εντός μεγάλης περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Κωνσταντόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα ο Δρόσος σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής αλλά ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το γκολ κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Μεγαλόπολης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεζε την εστία των γηπεδούχων. Στο 58' το σουτ του Τζιανή εντός μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα μόλις άουτ,

Από την άλλη πλευρά η Τεγέα "έψαξε" το γκολ στην αντεπίθεση και θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα, αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο 74' ο Καραμπέτσος αφού μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή της Δόξας Μεγαλόπολης, προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Τσαλγιτζόπουλο που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Δρόσος τελευταία στιγμή απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα....

Οι συνθέσεις:

Τεγέα (Γ. Κυριακόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Καρράς, Μαντίκος, Λάγκας, Lheshai, Τσαλγιτζόπουλος (79' Δημητρακόπουλος), Καραμπέτσος, Ιωάννου, Μετσάϊ, Παπαδόγιαννης (66' Παπαδάτος), Μάμαλης (24' Δούκας).

Στον πάγκο οι: Δημητρακόπουλος, Τσιπιανίτης, Ασημόπουλος, Πλαντζάς, Τράμπας.

Δόξα Μεγαλόπολης (Π. Καλαντζής): Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Λαλιωτίτης (79' Παπαδόπουλος), Μοσχίδης, Σβερκούνος, Τζιανής, Δρόσος, Κοσκολός (77' Γ. Αλεξανδρής), Μήτσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Στον πάγκο οι: Μπακάλης, Ρέρα, Ν. Αλεξανδρής, Κουρέτας.

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων