ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Δεν ταξίδευε το μυαλό μας..."

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν άξιζε την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό με τον Τάσο Μπακασέτα να πιστεύει στο τρίποντο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Τότεναμ που ακολουθει για το Europa League.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


"Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν βάλουμε τη φάση του 93, όλα θα ήταν διαφορετικά. Κάποια στιγμή θα είχαμε απώλεια βαθμών, έγινε σήμερα με τον Παναιτωλικό. Δεν ταξίδευε το μυαλό μας. Είχαμε ένα διάστημα δύο εβδομάδων και ήμασταν άτυχοι. Δεν μένουμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε. Και μετά τον Πανιώνιο που χάσαμε και ακούσαμε πολλά, μετά από δύο εβδομάδες κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι με την Παρτιζάν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στήριξη να υπάρχει γιατί θα έχουμε πολλές καλές και κακές στιγμές, αλλά η ομάδα θα δείχνει πολύ σοβαρά βήματα προόδου".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων