ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τους γνωρίσαμε καλύτερα... (Part 3)

Στο "To Know Us Better", να ξέρετε πως δεν πλήττουμε ποτέ! Το 3ο Best Of  του πρώτου αρκαδικού advertorial, που συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε, είναι τρανή απόδειξη ότι τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε, καθώς, πολύ απλά, όπως θα διαβάσετε, περιλαμβάνει από μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών, μέχρι μαθήματα για το… τέλειο κοκτέιλ!

 

Υπάρχει ένα μέρος, όπου η άνεση συναντά την πολυτέλεια, και στο φόντο ο ουρανός ακουμπά τα γαλανά νερά του αργολικού κόλπου. Το παράδοξο είναι ότι το μέρος αυτό,  είναι τοποθετημένο ένα… βήμα από την Τρίπολη! Στην καρδιά του Παράλιου Άστρους, βρίσκεται ένα  υπερσύγχρονο Boutique Hotel που δίνει στη διαμονή άλλη πνοή! Ο λόγος… για το "Astros Beach Hotel"!

 

 

Είναι δημιούργημα του Ηλία Δελή και του Κωνσταντίνου Λιόντη που δηλώνουν "μαγεμένοι" από την ομορφιά της περιοχής. Αποτελεί κομμάτι της αλυσίδας ξενοδοχείων "Astros Hotels", και θεωρείται σημείο αναφοράς για τη διαμονή στην Κυνουρία, από το 2010 όπου ανακατασκευάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

 

 

Κάθε καλοκαίρι, η Τρίπολη δίνει ραντεβού στο "Kallisto Lounge Bar & Bistro", από το πρωί έως… αργά το βράδυ! Πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή της Αρκαδικής πρωτεύουσας κάπου το 1991. Τα χρόνια πέρασαν, τα ονόματα άλλαξαν, όμως το 2013, έκανε come back με ένα team ιδιοκτητών, που ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό στην πόλη, και πιστεύω πως το πέτυχαν.

 

 

Φτιάξαμε cocktails, δοκιμάσαμε τα πιάτα του και διασκεδάσαμε το βράδυ με τη μουσική του… Από τον πρώτο καφέ της ημέρας, έως το πρώτο ποτό της επόμενης, το Kallisto , μονοπωλεί το ενδιαφέρον και για αυτή τη σεζόν, και αυτό το “To Know Us Better” ήταν από τα πολύ αγαπημένα μου… (ε, αδυναμίες).

 

 

Για τους λάτρεις των καλοψημένων νοστιμιών στη σχάρα, και όχι μόνο, υπάρχει ένα ψητοπωλείο που δίνει το κάτι… άλλο στο χάρτη με τις γαστρονομικές επιλογές της Τρίπολης! Δε μιλάμε για κανένα άλλο, πέρα από το… "Κάτι Άλλο"!Στην περίφημη στοά Αθανασιάδη, πίσω από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης, η μυρωδιά από τα ψητά θα σας παρασύρει και θα σας καλέσει σε ένα… γευστικό διάλειμμα! 

 

 

Ο Φίλιππος Μέλιος, μας ετοίμασε το πιο γευστικό μενού κι εμείς για να του το ανταποδώσουμε δοκιμάσαμε να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στο delivery. Αυτά κι άλλα πολλά, σε ένα θέμα που θα σας τρέξουν τα σάλια…

 

 

Το σχολείο δίνει βάσεις σε κάθε μαθητή και τα φροντιστήρια θέτουν το… "υποστύλωμα" του οικοδομήματος της γνώσης. Και όταν μιλάμε για φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εννοούμε την "ΠΡΟΟΔΟ"! Με γνώμονα τη διασφάλιση της προόδου των μαθητών του, το φροντιστήριο "Πρόοδος", άνοιξε τις πόρτες των… αιθουσών διδασκαλίας του τον Μάρτιο του 2004, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Σπυρόπουλου.

 

 

Με αυτά και με ‘κείνα, είπα να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου στους μαθητές. Ξεκινήσαμε με Αρχαία, όντας εξάλλου παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αλλά τελικά δεν μας πολύ βγήκε… Δεν πειράζει, έχει εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς η "Πρόοδος"!

 

 

Η Ευρώπη, συνάντησε την Ασία και την Αμερική, στην σύνοδο …κορυφής της πολυπολιτισμικής γαστρονομίας μίας καντίνας. Το "Fresh Basil", προτείνει για το μενού του Τριπολίτη ένα "ταξίδι" στις γεύσεις του κόσμου, με εισιτήριο την όρεξή σου και διαβατήριο το… πιρούνι ή τα chopsticks σου!

 

 

Το "Fresh Basil" ήρθε το καλοκαίρι του 2015, για να φέρει στην Τρίπολη … έναν διεθνή αέρα, που πάντα χρειαζόταν! Με πιάτα από κάθε σημείο του χάρτη, εγγυάται το πιο γευστικό tour που … πήγατε ποτέ! Κι άμα τα έχω μαγειρέψει εγώ, όπως τα λαζάνια που έφτιαξα… εκεί να δείτε ταξιδιάρα! Δε θα γράψω κάτι παραπάνω, πέρα απ’ το ότι το συγκεκριμένο, το έχω κάνει στέκι…

 

 

Μια ανάσα από την Τρίπολη, στις ανατολικές πλαγιές του Μαινάλου, υπάρχει μια "Αγορά" πιο απολαυστική από κάθε άλλη. Μπορείτε να απολαύστε τον καφέ σας, το ουζάκι με την ποικιλία σας  ή το γλυκό σας,  στο Λεβίδι Αρκαδίας και σε ένα Café, σημείο αναφοράς!

 

 

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Παναγιώτης Στραβούλης, όπου μαζί με τον αδερφό του, το 2011, αποφάσισαν να επενδύσουν στη δημιουργία ενός Café, στον τόπο καταγωγής τους. Βρεθήκαμε εκεί, δοκιμάσαμε τα εκπληκτικά γλυκά της κυρίας Χαρίκλειας, τσιμπήσαμε την ποικιλία μας, και σερβίραμε με τέτοιο ενθουσιασμό, που θα πάθετε πλάκα!

 

 

Αυτή ήταν η ιστορία του "To Know Us Better", που αποφάσισε να πάει διακοπές, να δει τι παίζει κι εκτός Αρκαδίας, και κάποια στιγμή ίσως και να γυρίσει πίσω! Από όσους εργάστηκαν για αυτή τη στήλη: "Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους" !!!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων