ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Παρί δεν είχε Γιάχο-Ευαγγέλου και έχασε το Κύπελλο!

Οταν σε άλλες χώρες δεν έχουν... Γιάχους και Ευαγγέλου, βλέπεις τα παιχνίδια να παίζονται στα ίσα!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Τι εννοούμε; Το βράδυ του Μ.Σαββάτου διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου στη Γαλλία, μεταξύ Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Νεϊμάρ και Ντάνι Αλβες.

Ωστόσο, η Ρεν δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί η Ρεν κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι με 6-5 και παράλληλα να πανηγυρίσει την πρώτη της κούπα μετά από 48 χρόνια!

Βλέπετε στη Γαλλία όπως και σε άλλες σοβαρές χώρες, δεν έχουν Γιάχους και Ευαγγέλου και τα παιχνίδια παίζονται στα ίσα. Ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Ωστόσο, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά και έχουμε συνηθίσει τους "μεγάλους" να επικρατούν με το έτσι θέλω αλλά και με τη βοήθεια της... σφυρίχτρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων