ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπελάδες για τον Ράγιος για το "δολοφονικό" τάκλιν (VIDEO)

Στα δικαστήρια θα χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Ρούμπεν Ράγιος και Ραφί Νταχάν.

 

 ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο λόγος είναι το... δολοφονικό τάκλιν το οποίο είχε κάνει ο Ράγιος όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα, στον αντίπαλο του Νταχάν.

Αν κι αυτό το περιστατικό συνέβη πριν πέντε χρόνια, η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Τότε, ο πρώην άσος του Αστέρα, Ράγιος είχε τιμωρηθεί με 16 αγωνιστικές. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Νταχάν ο οποίος χρειάστηκε να κάνει αμέτρητες επεμβάσεις προκειμένου η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τώρα, οι δύο ποδοσφαιριστές θα λύσουν το θέμα στις αίθουσες του δικαστηρίου, καθώς ο Νταχάν κινήθηκε νομικά εναντίον του Ράγιος.

Θυμηθείτε το τάκλιν του Ράγιος:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων