ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο διαιτητής που απέβαλε τον Αναστόπουλο πήγε στο DEAL!

Ο πρώην διαιτητής που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο επικά σκηνικά με τον Νίκο Αναστόπουλο σε ματς Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Τσινιάρης, είναι πλέον περιπτεράς και πήγε στο Deal του Χρήστου Φερεντίνου. 

 

 ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενας διαιτητής που έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δουλεύει πλέον σε περίπτερο και κάνει… Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο.

 

Ο πρώην ρέφερι που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο επικά σκηνικά με τον Νίκο Αναστόπουλο σε ματς Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, ο Μιχάλης Τσινιάρης, πήγε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι για να κερδίσει χρήματα.

 

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Αναστόπουλος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και ο τέταρτος τότε διαιτητής τον απέβαλε, με αποτέλεσμα ο "μουστάκιας" να τον παρακαλάει και να του λέει με στόμφο πως θα κάτσει ήρεμος και δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά.

 

Ο πρώην ρέφερι δήλωσε ότι πλέον δουλεύει σε περίπτερο και είναι και πωλητής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ έχει δουλέψει και ως ταξιτζής. Ο Μιχάλης Τσινιάρης είναι στην 5άδα με τους παίκτες που αν βρουν τη σωστή απάντηση, θα μπουν στο παιχνίδια, αλλά ως τώρα σε επτά ερωτήσεις δεν έχει βγει νικητής.

Μετά τα 02:30 εμφανίζεται ο Μιχάλης Τσινιάρης:

 

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων