ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρόλαρε στο facebook του Αστέρα και πήρε μία αναπάντεχη απάντηση!

Ο Αστέρας πόσταρε στο facebook το διήμερο προσφορών στην μπουτίκ της ομάδας και ο χρήστης που τρόλαρε στα σχόλια, πήρε μία απάντηση που δεν την περίμενε!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το διήμερο 15-16/9 η μπουτίκ του Αστέρα, το StarStore στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67, προσφέρει όλα τα ρούχα και τις εμφανίσεις ΝΙΚΕ στην τιμή των 15 ευρώ. Οι κιτρινομπλέ ενημέρωσαν στο facebook για την συγκεκριμένη προσφορά, με ακόλουθο της σελίδας να τρολάρει στα σχόλια για τον ένα βαθμό της ομάδας μετά από τρεις αγωνιστικές.

"Θα βγάλετε και τα παλτά σε προσφορά;", ήταν η μπηχτή κάτω από το ποστάρισμα του Αστέρα, η οποία όμως δεν έμεινε αναπάντητη.

Ο επίσημος λογαριασμός της μπουτίκ των κιτρινομπλέ, απάντησε με ευγενικό τρόπο και άκρως ...αποστομωτικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Καλή σας μέρα. Ναι, υπάρχουν και μπουφάν".

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια της ανάρτησης:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων