ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενός λεπτού σιγή για ποδοσφαιριστή που έπαιζε! (VIDEO)

Ο εκφωνητής του "Estádio El Campín" ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Σάντα Φε - Σάντος, στη... μνήμη του ποδοσφαιριστή της δεύτερης, Ρικάρντο Ολιβέιρα. Δείτε την γκάφα. 

 

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Σάντα Φε - Σάντος, στο "Estádio El Campín" για το Copa Libertadores, μόνο που ο εκφωνητής υπέπεσε σε γκάφα.

 Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

"Κυρίες και κύριοι ας σηκωθούμε όρθιοι στη μνήμη του Ρικάρντο Ολιβέιρα, παίκτη της βραζιλιάνικης Σάντος. Να αναπαυτεί εν ειρήνη", ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

 

Μόνο που ο Ρικάρντο Ολιβέιρα είναι ζωντανός και μάλιστα ήταν παρών στο γήπεδο της Σάντα Φε. Καθώς συμπεριελήφθη στο αρχικό σχήμα της Σάντος, αισθάνθηκε μάλλον αμήχανα ακούγοντας το όνομά του από τα μεγάφωνα.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η τήρηση ενός λεπτού σιγής προοριζόταν για τον Κανέκο, παίκτη της βραζιλιάνικης ομάδας κατά τη δεκαετία του 1960, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα (την Τρίτη). Δείτε το video:

 

Πηγή: Sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων