ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Θεούλης" ο τερματοφύλακας της Σάτον (VIDEO-PHOTOS)

Μπορεί η ομάδα του να αποκλείστηκε με 0-2 από την Αρσεναλ, μπορεί να μην έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο… αυτός ήταν όμως ο άνθρωπος που τράβηξε όλα τα βλέμματα και τις κάμερες πάνω του. Ο λόγος για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Σάτον, Γουέιν Σο!

 

Ο Σο πριν τον αγώνα φρόντισε να κουρέψει το γρασίδι στο γήπεδο και να σκουπίσει με την ηλεκτρική μερικά σκουπίδια που είχαν μείνει στους πάγκους των δύο ομάδων!

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο "μικρός θεούλης" Σο, πήγε μέχρι το μπαρ του γηπέδου και έβγαλε μερικές φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας. 

Ο προπονητής της Σάτον στο 82’ λεπτό του αγώνα πραγματοποίησε την Τρίτη και τελευταία αλλαγή της ομάδας. Ο Σο αφού ήταν σίγουρος πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι καθώς πραγματοποιήθηκε και η Τρίτη αλλαγή της ομάδας του αποφάσισε να τσιμπήσει κάτι μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Ένα μικρό σάντουιτς κάλυψε λίγο από την πείνα του μέχρι να τελειώσει το ματς. 

Είναι γνωστό άλλωστε πως όταν στεναχωριέσαι σου ανοίγει η όρεξη, έτσι λοιπόν ο 45χρονος τερματοφύλακας θέλησε να καλύψει την στενοχώρια του αποκλεισμού της ομάδας του από τα προημιτελικά του FA Cup.  

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων