ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κανένα παίδι δεν θέλει να κάθεται στο τέρμα… Μέχρι να εμφανιστεί ο Μπουφόν! (VIDEO)

Το Champions League αρχίζει ξανά και χορηγός της διοργάνωσης έκανε μία υπέροχη έκπληξη σε μικρά παιδιά με την βοήθεια του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

 

Με μότο το "αλλάζεις τα όνειρά σου όταν συναντάς τον ήρωα σου", η Mastercard, εκ των χορηγών του Champions League, έκανε μία υπέροχη έκπληξη σε μικρά παιδιά με τη την βοήθεια του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

 

Αρχικά τα ρώτησε σε ποια θέση θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Κανένα δεν απάντησε 'τερματοφύλακας', ενώ στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα των Μέσι και Ρονάλντο.

 

Η επόμενη ερώτηση, συγκεκριμένη: "Θες να γίνεις τερματοφύλακας;". Η άρνηση όλων των παιδιών είναι εντυπωσιακή: "Γιατί να γίνω; Δεν μου αρέσει. Τέλος!".

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Την ίδια ώρα ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παρακολουθεί τις απαντήσεις και σκάει στα γέλια εκεί όπου ένα πιτσιρικάς δηλώνει: "Εγώ θα είμαι επιθετικός, η αδελφή μου θα το κάνει".

 

Τι ακολουθεί; Τα παιδιά μαζεύονται για προπόνηση και εμφανίζεται ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας. Δηλώνει στον προπονητή ότι όσοι θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες, θα τους προπονήσει ο ίδιος.

 

Και κάνει την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου στα παιδιά: "Ποιοι θέλετε να γίνετε τερματοφύλακες;". Ναι, έγινε αυτό που φαντάζεστε!

 

Δείτε την έκπληξη του Τζανλουίτζι Μπουφόν στα παιδιά: 

 

 

Πηγή: Sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων