ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μυστικό όπλο της Σάτον (VIDEO & PHOTO)

Η Σάτον Γιουνάϊτεντ ομάδα που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία Αγγλίας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Άρσεναλ κρύβοντας το μυστικό της όπλο στο πάγκο της, όπου θα καταφέρει να αποκλείσει τους Λονδρέζους.

Το όπλο της Σάτον δεν είναι άλλο πέρα απο τον τερματοφύλακα της. Μιλάμε, για τον Γουεϊν Σο έναν ''τρελό''  Βρετανό σαρανταπεντάρη του όποιου η φυσική κατάσταση δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 29 και έχει οδηγήσει τη Σάτον στους '16'  του κυπέλλου Αγγλίας.

 

 

Βέβαια, έχει μια δύσκολη αποστολή γιατί καλείται να αντιμετωπίσει τους ''κανονιέρηδες'' για τους  '16'  του κυπέλλου Αγγλίας. Κι αυτό γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με παίκτες που έχουν μεγαλύτερες παραστάσεις. φανταστείτε την Κυριακή να βρίσκεσαι στα γήπεδα των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας και μεσοβδόμαδα να παίζεις για την πρόκριση των  '8' του FA Cup στο Emirates.

 

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων