ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βάλτο αγόρι μου: Ιωαννίδης vs Ρονάλντο! (VIDEO)

Όλοι μιλούν για την χθεσινή φάση  του Ιωαννίδη που χάνει ένα από αυτά που θεωρούνται άχαστα. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έχασε ο Ρονάλντο στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου της Ρεαλ με αντίπαλο τη Θέλτα, όπου η Βασίλισσα αποκλείστηκε από τον θεσμό και ίσως τελικά αλλάξετε γνώμη.

 

Στο 76’ του δευτέρου  ημιχρόνου του αγώνα Κυπέλλου Αστέρας-Τρίκαλα και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-0 μετά από την καρφωτή κεφαλιά του Νίκου Ιωαννίδη, ο Μπαστιάνος από τα δεξιά βρίσκει με σέντρα ακριβείας  τον Ιωαννίδη. Ο επιθετικός του Αστέρα βρίσκεται μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των Τρικάλων αλλά το  πλασέ που επιχειρεί καταλήγει άουτ έξω από το δεξί δοκάρι του Αθανασόπουλου, με τον ίδιο τον Ιωαννίδη να απορεί με το τελείωμα που έκανε. Η προσπάθεια πέρασε στην ιστορία σε αυτά που "δεν χάνονται".

Λίγο αργότερα στις 22:15' στο στάδιο Μπαλαΐδος, η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα, σκορ που αφήνει εκτός Κυπέλλου την Βασίλισσα! Αυτό που έχασε ο Ρονάλντο στο 27’, θα μπορούσε να έχει αλλάξει όλη τη μοίρα του ζευγαριού, έχοντας διπλό τρελό δοκάρι. Πρώτα ο Σέρχιο έβγαλε την κεφαλιά του και την έστειλε στο οριζόντιο, με το πλασέ του στην επαναφορά σε κενή εστία να σταματάει στο αριστερό σίδερο.

 

Τελικά λοιπόν... όλα και από όλους χάνονται!!

 

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων