ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑΔΑ 2017: Η Αθλητική Κυριακή στους Ράδιο Αρβύλα! (VIDEO)

"Η ενορία είναι τιμωρημένη λόγω ρίψης βεγγαλικών το περασμένο Πάσχα"! Δείτε αποσπάσματα από τους αγώνες των Θεοφανείων στις ενορίες της χώρας.

 

Κάθε χρονιά στις 6 Ιανουαρίου η εκκλησία γιορτάζει τα Θεοφάνεια. Ένα έθιμο που αναβιώνει εδώ και πολλά χρόνια είναι ο "αγιασμός των υδάτων". Ο ιερέας καθώς ψέλνει την προσευχή, αγιάζει τα ύδατα πετώντας τον Σταυρό στα νερά της περιοχής. Είτε αυτά είναι σε θάλασσα, σε πισίνες, σε δεξαμενές, συντριβάνια… κλπ.

 

Η Κατερίνα Αναστασοπούλου παρουσιάζει στιγμιότυπα από ενορίες, ενώ ο Βασίλης Μπακόπουλος εντοπίζει και αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις και το πεντακάθαρο offside που δεν καταλογίστηκε από τον παπά της ενορίας!

 

 Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θέλησαν να παντρέψουν και να συγκρίνουν  τα Θεοφάνεια με το μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου. 

 

Ατάκες όπως: 

 

"Οι αθλητές περιμένουν τη βαθιά μπαλιά για να πάρουν την ευλογία"

 

"Πανέξυπνη πάσα του παπά στον κενό χώρο, τετ α τετ με τον Σταυρό"

 

"Κάνει το lay up ο παπάς…. Δεξαμενή και έξω"

 

"Ε Ε Ε… Ο Ο Ο… Τέσσερις μαντράχαλοι δεν βρίσκουν τον Σταυρό" 

 

 Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπομπής και δείτε στο 9:40' το απόσπασμα της "Θεοφανειάδας 2017"!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων