ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O Νεϊμάρ τα "πήρε" με Σουάρες (VIDEO)

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Νεϊμάρ εκνευρίστηκε με τον Λουίς Σουάρες εξαιτίας μίας κίνησης του Ουρουγουανού επιθετικού. 

 

 

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση στο "Etihad" πριν την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το κλίμα στις τάξεις των "μπλαουγκράνα" είναι εξαιρετικό, αν εξαιρέσει κανείς μία στιγμή... αδυναμίας του Νεϊμάρ.

 

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Βραζιλιάνος άσος θέλησε να δέσει τα παπούτσια του. Όμως, ο Λουίς Σουάρες, ως γνωστό "πειραχτήρι", του κλώτσησε την μπάλα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.

 

Η κίνηση του Ουρουγουανού δεν άρεσε στον 24χρονο άσο, ο οποίος γύρισε και κοίταξε με άγριο βλέμμα τον συμπαίκτη του. Την ίδια ώρα βέβαια ο Λιονέλ Μέσι χαμογελούσε πονηρά...

 

Sport24.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων