ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Stoiximan Basket League: Η Stoiximan επιστρέφει ως Μεγάλος Χορηγός του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ

Ο ΕΣΑΚΕ και η KaizenGaming ανακοινώνουν ότι η Stoiximan πρόκειται να είναι ο ονοματοδότης και Μεγάλος Χορηγός της StoiximanBasketLeague, του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας Ανδρών, για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρόκειται για την τρίτη φορά που οι δύο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά τις περιόδους 2016-2018 και 2020-2022. Η συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ εντάσσεται στο πλαίσιο του διευρυμένου και φιλόδοξου προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Stoiximan, με σκοπό την υποστήριξη και την ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού. Η KaizenGaming μέσω του brand της Stoiximan, αποδεικνύει εμπράκτως για ακόμη μια φορά, την στήριξή της στο πλευρό του ελληνικού μπάσκετ.

Η Stoiximan έχει επενδύσει από την αρχή στην προώθηση του ελληνικού αθλητισμού, τόσο μέσω συνεργασιών όσο και μέσω δικών της πρωτοβουλιών και δράσεων που υποστηρίζουν ενεργά τους αθλητές του αύριο. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουν υλοποιηθεί πολλές χορηγικές συνεργασίες, υποστηρίζοντας αθλητές και αθλήτριες από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, Ολυμπιονίκες, Συλλόγους και Ομοσπονδίες, προωθώντας ταυτόχρονα μια σειρά κοινωνικών πρωτοβουλιών στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας.

Ο κ. Νίκος Φλίγκος, Εμπορικός Διευθυντής της Stoiximan, σημείωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη φορά συνεργαζόμαστε με τον ΕΣΑΚΕ ως Μεγάλος Χορηγός και ονοματοδότης της StoiximanBasketLeague. Πρόκειται για μια σχέση που εδράζεται πλέον σε στέρεες βάσεις. Πάνω στο δείγμα γραφής και την εμπειρία των προηγούμενων συνεργασιών μας, η ανανέωση της χορηγικής μας σχέσης με τον ΕΣΑΚΕ και την BasketLeague, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και στη βελτίωση του πρωταθλήματος και της εμπειρίας των φιλάθλων.

Ταυτόχρονα, θα εργαστούμε από κοινού για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην ελληνική επικράτεια μέσα από μια σειρά δράσεων εταιρικής ευθύνης. Ευελπιστούμε να απολαύσουμε ακόμη ωραιότερες αθλητικές στιγμές και συγκινήσεις που αυτό το άθλημα τόσο απλόχερα μας έχει προσφέρει.».

Ο κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε από την πλευρά του: «Καλωσορίζουμε, για τρίτη φορά στην οικογένεια της BasketLeague, την Stoiximan και ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι το ίδιο και αμοιβαία επωφελής με τις δύο προηγούμενες.

Οι ΚΑΕ της BasketLeague αποκτούν ξανά έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνουν ώστε το Πρωτάθλημά μας να προσφέρει μια μοναδική αθλητική εμπειρία στο φίλαθλο κοινό.

 

Αυτή η τρίτη φορά της συνεργασία μας θα είναι σίγουρα και η καλύτερη. Stoiximan, ΕΣΑΚΕ και BasketLeague συνεχίζουν δυναμικά την αναπτυξιακή τους πορεία, με στόχο το μπάσκετ να συνεχίσει να είναι η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων φιλάθλων, αφήνοντας παράλληλα ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.».

 

 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων