ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Euro 2020 Group E: Το 1-4, η Σουηδία και στη μέση ο Λεβαντόφσκι!

Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία και Σλοβακία συμμετέχουν στο Group E του Euro 2020. Η 'furia roja' μπορεί να μην διαθέτει πια την εξωπραγματική δυναμική του πρόσφατου παρελθόντος, παραμένει ωστόσο μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα.

Ντε Χέα, Λαπόρτ, Άλμπα, Αθπιλικουέτα, Μπουσκέτες, Κόκε, Γιορέντε, Φεράν Τόρες, Μοράτα, εγγυώνται πως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα παρουσιάσει ένα καθ' όλα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην διοργάνωση. 

Στον αντίποδα, η Σλοβακία φτάνει στην τελική φάση με ισχυρή πιθανότητα να αρκεστεί στα τρία ματς του ομίλου. Πέραν των Σκρίνιαρ, Λομπότκα, Χάμσικ και Ντούντα, δύσκολα θα εντοπίσει κανείς άλλον παίκτη επιπέδου Euro στο ρόστερ. Ο Στέφαν Τάρκοβιτς είναι αξιόλογος τεχνικός, όχι όμως θαυματοποιός. Η Ισπανία είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, η Σλοβακία για την τέταρτη (το… 1-4 του τίτλου).. Ένας συνδυασμός που η Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 2.10.

Πολωνία και Σουηδία θα δώσουν μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση. Ανάμεσα στις δύο ομάδες εντοπίζονται μικρές διαφορές στη δυναμική και ισορροπία στις πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους. Προφανώς και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να ορίσει τις εξελίξεις στην τελική κατάταξη του Group E. Στον πάγκο της Πολωνίας κάθεται μια σημαντική μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Πάολο Σόουζα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός στηρίζει πολλά στους Στσέζνι, Μπέντναρεκ, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Μίλικ και φυσικά στον Λεβαντόφσκι. Ο 32χρονος εμβληματικός φορ, με 66 γκολ σε 118 συμμετοχές με το εθνόσημο, θα είναι καθοριστικός για την πορεία της ομάδας του. Ανεξάρτητα με την τύχη της Πολωνίας στην διοργάνωση, ο Λεβαντόφσκι μπορεί να αναδειχθεί στον πρώτο σκόρερ του ομίλου. Σενάριο που συναντάμε σε απόδοση 3.50 στη Stoiximan.

Η Σουηδία είναι πάντα ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Πειθαρχημένη ομάδα, σοβαρή, πιστή στο πλάνο της. Με αγωνιστικά προτερήματα αλλά και αδυναμίες. Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Σβάνμπεργκ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Κουλουσέφσκι, Κουάισον, Ίσακ και ο έμπειρος Μπεργκ είναι τα πρωτοπολίκαρα του κόουτς Γιάνε Άντερσον. Οι μετρημένες ποιοτικές λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι το στοίχημα που καλείται να διαχειριστεί η Σουηδία, ειδικά όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι. 

Στοιχείο που ενδεχομένως να της στερήσει την σωστή σύνδεση με την επιθετική γραμμή. Και με βάση τη σειρά των αγώνων της (Ισπανία, Σλοβακία, Πολωνία) δύσκολα θα έχει μεγάλη παραγωγικότητα. Η επιλογή να σκοράρουν οι Σκανδιναβοί 0-2 γκολ στον όμιλο, προσφέρεται σε απόδοση 3.50 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!