ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πεντεφούντη: "Με τον κόσμο μας 7ο παίχτη θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής"

Το σύνθημα της νίκης έριξε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης Ρούλα Πεντεφούντη για την συνέχεια των play out μετά την ήττα από τον Ακρίτα στην Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Απομένουν τρείς τελικοί για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι οποίοι οι δύο θα γίνουν στην έδρα μας με τον κόσμο μας, που ξέρει να μας δίνει ώθηση. Το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας είναι την ερχόμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα με την Ε.Α.Πατρών . Μετά πηγαίνουμε στα Αστέρια Αχαΐας και την τελευταία αγωνιστική παίζουμε με τον Παμβοχαϊκό στην Τρίπολη. Έχουμε υποχρέωση να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την ερχόμενη αγωνιστική λοιπόν υποδεχόμαστε την ΕΑΠ την οποία είχαμε κερδίσει στην Πάτρα και το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τον αγώνα να δείξουμε στον αντίπαλο από την αρχή την αποφασιστικότητα μας . Να εμφανιστούμε πεινασμένες . Να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και κάθε πόντο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε τους φιλάθλους της πόλης μας, μαζί μας. Θέλουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα για να πάρουμε την νίκη και τους βαθμούς ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας. Είμαι σίγουρη πως για άλλη μια φορά (εξάλλου δεν υπάρχει εισιτήριο) ο κόσμος θα γεμίσει το κλειστό και θα μας σπρώξει στην νίκη. Μια πόλη λοιπόν μια ομάδα όλοι μαζί στο κλειστό την Κυριακή για την νίκη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων