ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ισοφάριση του ρεκόρ του σπουδαίου Κούρου (vid)

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής στο 39ο Σπάρταθλον 2021, ισοφαρίζοντας ένα από ιστορικά ρεκόρ του Αρκά υπεραθλητή, Γιάννη Κούρου που κρατούσε από το 1986.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο 39χρονος Αγρινιώτης δρομέας έφθασε στο σημείο τερματισμού, στο άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη στις 04:57 το πρωί, φορώντας στους ώμους του την ελληνική σημαία, σε χρόνο 21:57:37” και ισοφαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα από τα ρεκόρ του Κούρου, που είχε κάνει το 1986.

Ετσι, έπειτα από 23 χρόνια ο Ζησιμόπουλος έγινε ο 3ος Έλληνας, μετά τον θρυλικό Αρκά υπεραθλητή Γιάννη Κούρο, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ των 20 ωρών και 25 λεπτών και τον Κώστα Ρέππο που καταφέρνει αυτόν τον άθλο!

Πίσω από τον νικητή του αγώνα τερμάτισε ο Μπρούνερ Ράντεκ από την Τσεχία, με χρόνο 23:17:30, ο Σούμνι Μίλαν με χρόνο 23:52:57 κατέλαβε την 3η θέση, ενώ την 7αδα συμπληρώνουν: ο Ισπανός Πενάλμπα Λόπεζ Ιβάν και ο Λετονός Βακβαγκάρις Μάτις, ο Χορτσίσκα Γίρι από την Τσεχία καθώς και η πρώτη γυναίκα αθλητής, η Τζαβίτσα Ντιάνα, από την Αυστρία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων