ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μάρκος Βλάμης: Ο "Αρκάς" της Premier League

Ο πρώην φυσικοθεραπευτής του τμήματος μπάσκετ του Αρκαδικού, Μάρκος Βλάμης ζει το όνειρο του, καθώς εργάζεται στις ακαδημίες της Γουέστ Μπρομ!

Ο Μάρκος Βλάμης διετέλεσε φυσικοθεραπευτής του Αρκαδικού για μια πενταετία (2013-2018) και τώρα έχει ανοίξει τα "φτερά" του στα σαλόνια της Αγγλικής Premier League, καθώς εργάζεται για λογαριασμό της Γουέστ Μπρόμ.

Ο Έλληνας φυσικοθεραπευτής παραχώρησε δηλώσεις στο Sport24 για την εμπειρία του και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

"Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλη αλλαγή στην ζωή μου αλλά δεν το επιδίωξα. Το 2018, έπειτα από μία παρουσία 5 ετών στην ομάδα του Αρκαδικού και με παρότρυνση του επικεφαλής φυσιοθεραπευτή Χρήστου Δεδούση, έγινα δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα: ‘’Sports and Exercise Medicine in Football’’ του Πανεπιστημίου του Birmingham όταν και έφυγα από την Ελλάδα και έτσι έκλεισε ένας κύκλος 5 ετών στον Αρκαδικό. Έπειτα από έναν χρόνο περίπου άνοιξε η θέση του υπεύθυνου του ιατρικού τμήματος στις ακαδημίες της Walsall FC όπου και εργάστηκα για 7μήνες. Και τον περασμένο Φεβρουάριο προέκυψε η θέση στις ακαδημίες της West Brom για το τμήμα της K-18, όπου και εργάζομαι έκτοτε".

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη του Μάρκου Βλάμη με ένα κλικ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων