ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρόνια πολλά Arcadia-sports.gr

Το arcadiasports.gr κλείνει σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2020, έντεκα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Κανένας κορεσμός, καμία έλλειψη κινήτρου ή διάθεσης, αφού παραμένουμε στις επάλξεις, πιο «πεινασμένοι» από ποτέ, για νέες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

ΑΣΤΕΡΑΣΑπόλλων Σμύρνης

Πάντα με γνώμονα την αντικειμενικότητα, το a-s βρίσκεται δίπλα στον αρκαδικό αθλητισμό σε όλο του το φάσμα κι ευελπιστεί να συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα.

Το arcadiasports.gr μπήκε στην καρδιά όλων και πλέον, έντεκα χρόνια μετά, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει μεγαλώσει τόσο, ώστε να συμμετέχει από το δικό του μετερίζι, στις πιο σπουδαίες στιγμές του αθλητισμού της περιοχής μας. 

Με πρώτους τους Βασίλη Μπακόπουλο, Γιάννη Ντάλλα, Κώστα Καψιμάλη, αλλά και όλα τα παιδιά που στην πορεία προστέθηκαν στο τιμ, "ακουμπήσαμε" στον Αστέρα, ακολουθήσαμε τα βήματά του, επενδύσαμε στις επιτυχίες του και μπορούμε να νιώθουμε ευλογημένοι που μαζί του, ζούμε όλα αυτά. 

Εκτός από τον Αστέρα όμως, το arcadiasports.gr βρίσκεται από την πρώτη μέρα ίδρυσής του κοντά σε ολόκληρο τον αρκαδικό αθλητισμό. 

Από τα γήπεδα της ΕΠΣ Αρκαδίας, σε αυτά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, του βόλεϊ και του τένις. Σε οτιδήποτε αφορά τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, το a-s είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό. 

Συμμέτοχοι σε όλο αυτό το υπέροχο και μακρινό ταξίδι, είστε εσείς. Με την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνετε καθημερινώς, αγκαλιάζετε την προσπάθεια μας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να σας κρατάμε ενήμερους.

Το arcadiasports μεγαλώνει και το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι πως έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα! Πάρα πολλά! Μαζί!

Το ταξίδι συνεχίζεται… μείνετε συντονισμένοΙ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων