ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποδεκατισμένος, με μόνο ένα διπλό στα τελευταία 29!

Παναθηναϊκός εναντίον Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ για τα playoffs της SuperLeague.

Και αποτελεί… επίτευγμα ο ΠΑΟ να μην έχει νίκη ακόμη στα playoffs. ΟΚ δεν θα βγει Ευρώπη αλλά αμαυρώνει την ιστορία του. Στο 0-0 με τον ΟΦΗ πάντως κακός δεν ήταν αλλά δεν σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο. Στο ΟΑΚΑ πάντως είναι αήττητος στα τελευταία δέκα (8-2-0). Παρελθόν οι Ζαχίντ, Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον, τραυματίας ο Πούγγουρας, άπαντες βασικοί. Ο Αρης ηττήθηκε… μόνο με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, ο Μίκαελ Ενινγκ δεν έκανε ούτε μια αλλαγή, η κούραση μετά τα 120 λεπτά με την ΑΕΚ ήταν εμφανής. Τρία διπλά έχει φέτος στη σεζόν, τα δύο… στην Ξάνθη (κι ένα στο Περιστέρι, ξανά για το Κύπελλο). Έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 12 επίσημα και δέχεται γκολ επί οκτώ σερί αγωνιστικές.

Σημαντικό στοιχείο για το superleagueστοίχημα: ο Αρης ταξίδεψε στην Αθήνα με 15μελή αποστολή (!) καθώς Μπα και Τόνσο δεν την ακολούθησαν ενώ αποτελούν παρελθόν αποτελούν οι Λάρσον, Ιντέγε. Ντιγκινί, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ και Φετφατζίδης, τιμωρημένος είναι ο Δελήζησης, άρρωστος με γαστρεντερίτιδα ο Μαρτίνες και τραυματίας ο Σόουζα! Με ενδεκάδα… ό,τι να’ ναι σήμερα ο Αρης.

Στα της παράδοσης; 4-0 στη συμπρωτεύουσα (στο οποίο είχαν σκοράρει Φέτφα, Βέλεθ, Ντιγκινί και Ιντέγε – άπαντες παρελθόν πλέον!), 0-0 στο ΟΑΚΑ στη regularseason, για πρώτη φορά από το 2006-07 ο Παναθηναϊκός δεν στα μεταξύ τους. 62-27-23 η παράδοσή τους συνολικά, 42-10-4 με τον Παναθηναϊκό γηπεδούχο και αήττητο στα τελευταία δέκα (8-2-0). Τελευταίο διπλό του Αρη επί του Παναθηναϊκού στις 22 Απριλίου 2007, με 1-0 στο ΟΑΚΑ από γκολ του Ροτζέριο Νασιμέντο στο 89’. Είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 29, αφού η αμέσως προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο του 1985!

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων