ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βροχή, πλημμύρα και ευρωπαϊκή ξεφτίλα Δήμου Τρίπολης!

Κι ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ ετοιμάζεται να δώσει την δεύτερη εφετινή του ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Χιμπέρνιαν, η βροχή που έπεσε στην Τρίπολη κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες δημιούργησε προβλήματα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Χιμπέρνιαν

Προβλήματα σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Προβλήματα σε όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας της πόλης τους προς το "όνειρο".

 

Λακούβες... Που αποτελούν ντροπή για μια ευρωπαϊκή πόλη. Πλημμύρα έξω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Για 5η σερί χρονιά η αδιαφορία από τον Δήμαρχο της Τρίπολης συνεχίζεται.

 

Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποτελεί βιτρίνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ανεπίτρεπτο οι δρόμοι να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. 

 

Φίλοι της ομάδας και όχι μόνο αδυνατούν να αποκτήσουν πρόσβαση. Ούτε στο τελευταίο χωριό της χώρας μας δεν υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι.

 

Ιδού η κατάσταση στην οδό Τερτσέτη. Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων