ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο αθλητής και φίλαθλος Κώστας Τζιούμης

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αστέρα και εν ενεργεία φίλαθλος και υποστηρικτής των ομάδων της Τρίπολης ο νέος Δήμαρχος της πόλης Κώστας Τζιούμης.

 

Ο Κώστας Τζιούμης ,όντας μαθητής Λυκείου, αγωνίστηκε με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας την αγωνιστική περίοδο 1982-83.

Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στους αγώνες:

Τεγέα-Αστέρας 2-2

Αστέρας-Αναγέννηση 0-0

ΑΕΚ-Αστέρας 2-1

Αστέρας-Πανθυρεατικός 2-2

Αχιλλέας-Αστέρας 6-0

Αστέρας-Ορχομενός Λεβιδίου 2-1

 

Επίσης, ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα στο φιλικό που είχε δώσει ο Αστέρας με την Εθνική Ενόπλων, η οποία απαρτιζόταν από μεγάλα ονόματα της τότε Α’ Εθνικής.

Το διάβασμα και οι σπουδές στην Ιατρική στην ουσία έβαλαν τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όμως ως γιατρός επί χρόνια προσέφερε και προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε ομάδες και αθλητές της πόλης, ενώ μόνιμη είναι η παρουσία του στις κερκίδες του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στους αγώνες του Αστέρα.

Και όπως λέει η παροιμία «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» στα βήματά του βαδίζει  και ο γιος του Χρήστος, ο οποίος κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων