ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η απόλυτη ξεφτίλα! (VIDEO)

Ντροπιαστικές σκηνές προκλήθηκαν από τον Πέτρο Κωνσταντινέα στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη!

  Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Σε... τσίρκο μετέτρεψε το πλατό πρωινής εκπομπής ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη με άνανδρες εκφράσεις χρησιμοποιώντας μάλιστα ως "όπλο" την παρουσία της συζύγου του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας, Ευγενία Μανωλίδου στο "Dancing With The Stars".

Η παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη χρειάστηκε όταν στην εκπομπή του τη Δευτέρα (4/12) ο Πέτρος Κωνσταντινέας χαρακτήρισε "μπιφτεκά" τον Γεωργιάδη.

"Είσαι ο μεγαλύτερος "μπιφτεκάς" της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες" και συνέχισε λέγοντας: «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars». Γεγονός απαράδεκτο με τον Γεωργιάδη να του απαντά:

"Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;".

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

Η απάντηση του Άαντιπροέδρου της  Νέας Δημοκρατίας ήρθε αμέσως μετά σε υψηλούς τόνους: "Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό πόθεν έσχες, ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες".

Αντί απάντησης ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφάνισε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία και κραδαίνοντάς την άρχισε να λέει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η κίνηση αυτή και όσα έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια κίνηση κατέβασε τη φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του. «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες» με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

Τελικά χρειάστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης να επέμβει ώστε να πέσουν οι τόνοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων