ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάτοικοι Άστρους συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία στη Λακωνία, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου το μεσημέρι, στο Δ.Δ. Ελίκας του Δήμου Μονεμβασίας, σε Αστυνομικό έλεγχο από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν δύο κάτοικοι Παραλίου Αστρους Αρκαδίας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού ναρκωτική ουσία «κάνναβη» βάρους 0,60 γραμμαρίων.

 

Εν συνεχεία και στις κατ' οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκε στην οικία του ενός εκ των δύο προαναφερομένων ημεδαπών μία αυτοσχέδια νάιλον σακούλα περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη σε φούντα βάρους 3,4 γραμμαρίων.

 

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νεάπολης Λακωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων