ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι παραγωγοί του Αρκαδία 93.8 για τα 7α γενέθλια του σταθμού!

Σαν σήμερα, 7 χρόνια πριν, οι 938 μεγάκυκλοι των FM απέκτησαν ζωή!

AτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Δέσποινα Παπαδάτου:

Γενέθλια σήμερα για τον "Αρκαδία 938"! 

Επέτειος για ένα νέο ξεκίνημα, που έλαβε χώρα πριν από 7 χρόνια, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου... 

Ένα νέο ξεκίνημα όχι μόνο για μένα αλλά και για την πόλη μας! 

Μέσα από τις εκπομπές μοιραστήκαμε με τον κόσμο την τρέλα μας, τα προβλήματά μας, τις ανησυχίες μας, τις χαρές μας, τον θυμό μας, την ενημέρωση! 

Γνωριστήκαμε και δεθήκαμε! 

Και η Τρίπολη όλο αυτό το αγκάλιασε, γιατί ΑΥΤΟ χρειαζόταν και χρειάζεται: το αυθεντικό! 

Γιατί ΑΥΤΟ είναι ο "Αρκαδία 938": αυθεντικός! Αυθεντικός και ελεύθερος! Με πολυφωνία, η οποία ΠΟΤΕ δεν μπήκε σε" καλούπια" και "γραμμές" από τα πρόσωπα της διοίκησης του σταθμού! 

Μια "ελεύθερη ανάσα" σε "αποπνικτικούς" καιρούς! 

Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτήν τη σχέση το ίδιο δυναμικά και ανθρώπινα τόσο εμείς, που σας τα λέμε, όσο κι εσείς, που μας ακούτε μέσα από τους 93,8 μεγακύκλους! 

Χρόνια πολλά Radio Arcadia 93.8! Συνεχίζουμε!


Γιώργος Ηλιόπουλος: 

"Επτά χρόνια "φαγούρα" για ειδήσεις και ψυχαγωγία" Όταν ένας ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός συμπληρώνει επτά χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας- και μάλιστα, στην Ελληνική Περιφέρεια-, από μόνο του το γεγονός αυτό πρέπει να "χαιρετίζεται" απ' όλους ως ιδιαιτέρως σημαντικό.  Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Ελληνικά ΜΜΕ, εν μέσω απανωτών κρίσεων οικονομικού και υγειονομικού χαρακτήρα, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της επιτυχίας που σημειώνεται από κάποιο Περιφερειακό Μέσο, όταν το τελευταίο κατορθώνει να λειτουργεί χωρίς να "βάζει νερό στο κρασί του"..

Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, ένταση και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να μεταφέρουμε στους πολίτες έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, διεισδυτική ανάλυση των γεγονότων της τοπικής κι εθνικής επικαιρότητας αλλά, πάνω απ' όλα, να δημιουργούμε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι ακροατές θα αισθάνονται ελεύθεροι από τους πιθανούς "περιορισμούς" που χαρακτηρίζουν, δυστυχώς ολοένα και συχνότερα, το κοινωνικό και μιντιακό Ελληνικό γίγνεσθαι.


Χρήστος Καρνέζης:

Χρόνια Πολλά στον Arcadia 938, χρόνια πολλά σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που έκανε πράξη το motto του: « Το μυαλό σου εδώ, η ψυχή σου εδώ».  Αφοσιωμένοι ψυχή τε και σώματι με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Επτά χρόνια συμπληρώνει στα ερτζιανά ο Arcadia398, έξι χρόνια έχω τη χαρά να είμαι μέλος της οικογένειας αυτής. Είμαι ευτυχής γιατί σε όλο αυτό το διάστημα μου δόθηκε η ευκαιρία να ζω καθημερινά τη μαγεία του ραδιοφώνου, να έρχομαι σε επικοινωνία με τους ακροατές και πάνω από όλα να κάνω πολύ καλούς φίλους.

Ελπίζω να είμαστε καλά ώστε στο μέλλον να μπορέσουμε να γιορτάσουμε πολλά ακόμα γενέθλια.


Ζωή Παπαβραμίδου:

Από μικροί ακούμε ότι πρέπει να προσέχουμε 3 πράγματα, να τρώμε καλά, να γυμναζόμαστε και να ακούμε ραδιόφωνο!

Εντάξει ίσως λίγο παρασύρθηκα λόγω της ημέρας και άλλαξα λίγο την σημασία, το τρίτο ήταν να έχουμε ψυχική υγεία αλλά για μένα πλέον είναι συνώνυμο!

Χρόνια πολλά στην «φωνή» της Αρκαδίας που προσπαθεί εδω και 7 χρόνια, και το ξέρω από πρώτο χέρι, να δίνει τον λόγο στους ειδικούς για να μας ενημερώσουν, σε άτομα νέα για να μας ψυχαγωγήσουν, σε άτομα έμπειρα για να μας συμβουλέψουν.

(Χρόνια πολλά και σε μένα που είχα γενέθλια εχθές)


 

Ευαγγελίνα Βόσνου:

Αρκαδία 93,8 σήμερα γίνεσαι 7.

Σε πείσμα πολλών που διατυμπανίζουν και θεωρούν βέβαιο ότι το ραδιόφωνο έχει πεθάνει εσύ καταφέρνεις όχι απλά να επιζείς, αλλά να ανθίζεις περισσότερο!

Τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε είσαι ο δεύτερος “άνθρωπος” σε ένα άδειο σπίτι...

Συνέχισε να μεγαλώνεις για όλους εμάς, για τον κόσμο, τους ακροατές και να μεταδίδεις αισθητική, πολιτισμό, ατμόσφαιρα, ενημέρωση και ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αρκαδία 93,8 σε ευχαριστώ που στάθηκες η αφορμή για να διεκδικήσω όσα, βαθιά μέσα μου, χρόνια ποθούσα, που ήσουν το έναυσμα για να κυνηγήσω το όνειρο μου, τη δημοσιογραφία. Σε ευχαριστώ που μου έβαλες το “μικρόβιο” αυτό και με έκανες να ερωτευτώ το ραδιόφωνο με ένα μαγικό τρόπο. 

Αρκαδία 93,8 συνέχισε ελεύθερος, δημιουργικός και απτόητος! 

Συνέχισε να αποτελείς τη φωνή της πόλης και να δίνεις βήμα σε όσους έχουν κάτι να πουν. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Λεωνίδας Δημήτρουλας:

Τέτοια ημέρα ήταν πριν από 7 χρόνια όταν ο Αρκαδία 938 εκκινούσε το ταξίδι του στα ερτζιανά. Μια παρέα φίλων με πολύ μεράκι, όρεξη, αγάπη για το ραδιόφωνο, πίστη στην προσπάθεια, κουράγιο, θέληση, ψυχή και βέβαια διάθεση για πολλή δουλειά, έβαλαν τις βάσεις και με μότο "το μυαλό σου εδώ, η ψυχή σου εδώ" τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής ενημέρωσης. 

Λένε ότι όταν καταφέρνεις να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς τότε συνήθως πετυχαίνεις. Επιτυχία για έναν ραδιοφωνικό σταθμό και δη περιφερειακό αποτελείτε όλοι εσείς εκεί έξω. Η φωνή μας! Ο καθρέφτης μας! Εμείς, είστε εσείς!  Ολοι εσείς που έχοντας "καρφωμένη" τη βελόνα στους 938 κάνετε αυτό που έχουμε όλοι περισσότερο από ποτέ ανάγκη αυτόν τον καιρό. ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ! 

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ευχές για "χρόνια πολλά" έχουν τεράστια αξία. Εμείς ανταποδίδουμε, υποσχόμενοι ότι στόχος μας είναι κάθε... λεπτό να κερδίζουμε όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων