ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγιασμός στο νέο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης(VIDEO)

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα για όλα τα σχολεία, αλλά και στο καινούργιο κτίριο του Μουσικού σχολείου Τρίπολης.


Στον αγιασμό παρευρέθηκαν εκτός από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ο σύλλογος γονέων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο υποψήφιος Βουλευτής της Αρκαδίας με την ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.


Με την ολοκλήρωση του αγιασμού ο πάτερ μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρείας κ.κ. Αλέξανδρου προς τους μαθητές για την καινούργια σχολική χρονιά.


Ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλης Μπιστόλας δήλωσε για το σχολείο: "Η πατρίδα ξόδεψε πολλά λεφτά για να σας φτιάξει αυτό το κόσμημα και επιτέλους έχουμε έναν πλήρη εξοπλισμό, ευθύνη μας είναι να τα παραδώσουμε όπως τα βρήκαμε".


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο οποίος απευθύνθηκε αρχικά στα παιδιά λέγοντας: "Οι μαθητές του Mουσικού σχολείου αποτελούν κάτι το ξεχωριστό, αν αξιοποιήσουν το ταλέντο τους θα είναι μοναδικοί", ενώ συνέχισε: "Το 2007 εγκαινιάστηκε μεν ο χώρος, αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα, όλα αργούν".


Ακολούθησε η ομιλία του κ. Λυκουρέντζου ο οποίος με την σειρά του είπε για το σχολείο: "Δεν υπήρξαν προσωπικοί ανταγωνισμοί, το σχολείο ήταν αποτέλεσμα της δύναμης της συνεργασίας. Υπήρξε αγάπη για την επίτευξη του σκοπού αυτού".


Τέλος ο κ. Τατούλης  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του Mουσικού σχολείου λέγοντας πώς: "Ολοκληρώνεται και το Mουσικό σχολείο της Σπάρτης και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το Άργος, άρα σημαίνει πως δημιουργείται ένα δίκτυο σύγχρονων Mουσικών σχολείων σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου". Ο Κ. Περιφερειάρχης κλείνοντας δήλωσε πως: "θα χρηματοδοτήσουμε μαζί με τον Δήμο τα εγκαίνια του σχολείου που θα πραγματοποιηθούν με την γιορτή των Χριστουγέννων".


Ακολουθεί video....

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων