ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Από νωρίς είχαν καταγραφεί τα κενά" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ.Πετρόπουλος, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία αναφορικά με τις ελλείψεις.

 

"Από νωρίς είχανε καταγραφεί οι ελλείψεις και πιο συγκεκριμένα 300 κενά δασκάλων, 100 κενά νηπιαγωγών και 100 κενά διαφόρων ειδικοτήτων", ανέφερε σχετικά με τα κενά ο κ.Πετρόπουλος, ενώ συμπλήρωσε: "Προσπαθούμε να μετακινήσουμε εκπαιδευτικούς για μικρό διάστημα ως την πρόληψη αναπληρωτών. Όσον αφορά στα βιβλία, δεν υπάρχουν προβλήματα". 

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά της τελευταίας τάξης του Λυκείου, υπογραμμίζοντας: "Στην 3η Λυκείου δεν θα υπάρχουν προβλήματα φέτος. Τα παιδιά θα επιλέξουν την ομάδα προσανατολισμού που επιθυμούν", ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές και στα ΕΠΑΛ: "Όσον αφορά στα ΕΠΑΛ έχουν προσληφθεί όλοι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούσαν να επιστρέψουν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε ακόμα και ειδικότητες που είχαν καταργηθεί".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων