ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Στην δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Στη Λάρισα και το Ηράκλειο θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.



Επισημαίνεται ότι στη λίστα των ψηφοδελτίων που επισυνάπτεται, τα ψηφοδέλτια Α' και Β' Αθήνας είναι με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά εκλογής, ενώ το χαρακτηριστικό από το ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών είναι ότι απουσιάζει το όνομα του Γιάννη Δραγασάκη, καθώς θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Απομένει πλέον να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κάτι που θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.


Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Αττικής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς, ενώ στις θέσεις 2 έως και 6, βρίσκονται οι: Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρολιάκος, Γιώργος Πάντζας, Ιώαννης Δέδες και Ράνια Αντωνοπούλου.


Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α' Πειραιά, ο Θεόδωρος Δρίτσας, στη δεύτερη θέση η Ελένη Σταματάκη και στην τρίτη θέση ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δουζίνας.


Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Β' Πειραιά ο Δημήτρης Βίτσας, με δεύτερη τη Νίνα Κασιμάτη.

 

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Α' Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ακολουθούν στη 2η, 3η, 4η, 5η, 6η και 7η θέση, αντιστοίχως οι: Ιωάννης Αμανατίδης, Αναστάσιος Κουράκης, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Βούλα Τεκτονίδου.


Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Β' Θεσσαλονίκης είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στη δεύτερη θέση, ο Δημήτρης Μάρδας.


Στη δεύτερη θέση των ψηφοδελτίων για το Ηράκλειο και τη Λάρισα, στα οποία είναι επικεφαλής ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκονται ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και η Άννα Βαγενά, αντιστοίχως.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων