ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΟΡΤΥΝΙΑ: Δωρεάν διανομή αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών

Ο Δήμος Γορτυνίας ως μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, καλεί τους ωφελούμενους– τελικούς αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών του Δήμου Γορτυνίας.

 

Οι ωφελούμενοι σύμφωνα με την Αριθ. 3320/89565 ΦΕΚ 1701/14-8-2015 είναι, κατά προτεραιότητα, οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης,

την Δευτέρα  14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6 μμ το απόγευμα


και την Τρίτη  15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9πμ το πρωί σε δύο σημεία του Δήμου Γορτυνίας:


α) Στο κτίριο του Δημαρχείου στην Δημητσάνα
β) στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίωνγια την παραλαβή ροδάκινων.


Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί κατά προτεραιότητα, έχοντας τα εξής δικαιολογητικά:


α) Κάρτα σίτισης
β) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,
γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας)


Βήματα συμμετοχής των δικαιούχων (ωφελουμένων- τελικών αποδεκτών) στην διανομή.


1ο Βήμα: Έλεγχος των δικαιολογητικών που θα προσκομίσει ο δικαιούχος και προσδιορισμός της ποσότητας που αναλογεί.


2ο Βήμα: Ο δικαιούχος θα  παραλάβει την ποσότητα ροδάκινων που του αναλογεί.


3ο Βήμα: Ο δικαιούχος θα υπογράψει την κατάσταση παραλαβής και θα δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του, αν το επιθυμεί για την διευκόλυνση της διαδικασίας σε επόμενη διανομή οπωροκηπευτικών


ΠΡΟΣΟΧΗ


Για την συμμετοχή των δικαιούχων είναι επιβεβλημένη η προσκόμιση όλων των ως άνω αναφερόμενων δικαιολογητικών.


Στην περίπτωση που οι ως άνω αναφερόμενοι ωφελούμενοι δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των ως άνω καθοριζόμενων ημερομηνιών, δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)", τα δημόσια σχολεία και οι παιδικές κατασκηνώσεις. Τέλος προβλέπεται τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά να διατίθενται στα συσσίτια των Κοινωνικών Συμπράξεων.


Το μέτρο της απόσυρσης οπωροκηπευτικών από την αγορά για δωρεάν διανομή, έχει στόχο την στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και πραγματοποιείται με την χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πληροφορίες: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ)
Τηλ. 2797022700 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων