ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από Τρίπολη: "Η συνεργασία, ο τρίτος πόλος και ο Οδυσσέας" (PHOTOS/VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τετάρτη (02/09) η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννημάτα, όπου και μίλησε στην τοπική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Στο πλευρό της ο βουλευτής Αρκαδίας κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Πνευματικό κέντρο, όπου η κα Γεννηματά έδωσε το στίγμα του νέου ΠΑΣΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην συνεργασία του κόμματος με την ΔΗΜΑΡ. "Ήρθε η ώρα, για την Κεντροαριστερά της λογικής. Το πρώτο βήμα έγινε.ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε. Δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη",  ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Κατά την διάρκεια της ομιλία της η κα.Γεννηματά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ δηλώνοντας μεταξύ άλλων: "Tολμά ο κ. Μειμαράκης να ισχυρίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ εμπόδισε την περίοδο της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης να προχωρήσουν κάποιες από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Τους εμποδίσαμε να εφαρμόσουν το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά τους, δηλαδή να εξυπηρετήσουν τους οικονομικά ισχυρούς, να μην πάρουν μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης, να αποδεχθούν απαράδεκτες προτάσεις για τις ομαδικές απολύσεις και την κοινωνική ασφάλιση. Είμαστε περήφανοι γι.αυτό".

 

Από τα πυρά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν ξέφυγε και ο ΣΥΡΙΖΑ με την κα.Γεννηματά να δηλώνει: "Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα".

 

Στη συνέχεια η πρόεδρος του κόμματος απάντησε στο ερώτημα πολλών, που δεν είναι άλλο από το γιατί να ψηφίσουν ξανά ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια νέα αρχή. Να ξαναφέρουμε την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας, μαζί με το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο.Είμαστε εδώ για να δώσουμε μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, σε όλους αυτούς που τόλμησαν να μας πουν δοσίλογους και προδότες.Ζητάμε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να εμπιστευθούν, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Δημοκρατική συμπαράταξη .Ζητάμε την ψήφο τους, γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν είπαμε ψέματα στο λαό. Ό, τι είπαμε έγινε, ό, τι θα πούμε θα γίνει",  ενώ πρόσθεσε: "Με σκληρή και πραγματική διαπραγμάτευση θα τα αλλάξουμε, όπως μόνο το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει. Γιατί έχουμε ήδη προχωρήσει σε τολμηρή ανανέωση στα στελέχη, στα ψηφοδέλτιά μας. Γιατί εμείς εκφράζουμε την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές".

 

 

Τέλος δεν έλειψε η αναφορά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία και στην μάχη που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια, για να κρατήσουν ψηλά την παράταξη και να προσφέρουν τα μέγιστα στην περιοχή τους και όχι μόνο. Ξεχωριστή θέση στα λεγόμενα της κα. Γεννηματά είχε ο βουλευτής Αρκαδίας κ.Κωνσταντινόπουλος, το έργο του αναφορικά με το ΕΣΠΑ, καθώς και πολλές ακόμα ενέργειες στις οποίες προχώρησε προκειμένου να στηρίξει τις οικονομικά ευπαθέστερες ομάδες.

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων