ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: "Είμαστε ρεαλιστές"

Τα μέλη και οι φίλοι του Σύριζα Αρκαδίας συγκεντρώθηκαν σήμερα, Δευτέρα (31/08) στο εργατικό κέντρο Τρίπολης για την προετοιμασία τους για τις εκλογές, για την ανάδειξη της εκλογικής επιτροπής και για τα υποψήφια μέλη του Σύριζα στο νομό Αρκαδίας.



Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Αρκαδίας Τσίμπρας Βασίλης δήλωσε για την διαδικασία ανάδειξης νέων υποψηφίων με τον Σύριζα Αρκαδίας: "Έχουμε πάρα πολλούς υποψήφιους που ενδιαφέρονται και από τις προηγούμενες εκλογές και νέα μέλη του κόμματος", ενώ όσον αφορά στο ίδιο το κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Το κεφάλαιο Σύριζα και Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εξαντληθεί και είναι ακέραιο".


Ο κ. Τσίμπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κρίση που περνάει ο λαός, δηλώνοντας: "Για όλα αυτά δεν φταίει ο Σύριζα αλλά τα σαράντα χρόνια, που διοικούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις".


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Πέτρος Καραγιώργος, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Σύριζα λέγοντας για τις επικείμενες εκλογές: "Είμαστε αισιόδοξοι, ο στόχος μας είναι η αυτοδυναμία, Τα μεγάλα προβλήματα είναι μπροστά μας".


"Είμαστε ρεαλιστές" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιώργος και σε ερώτηση που του τέθηκε για τον κ. Τσίπρα και το αν είναι ειλικρινής είπε: "Ο Ελληνικός λαός έχει άποψη και δεν θα το πούμε εμείς τώρα".


Όσον αφορά στους συντρόφους που έφυγαν δήλωσε: "Αυτά τα δείχνει η ζωή ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο". "Συνολικά από το κόμμα δεν θα φύγει πάνω από το 10-12 % των μελών" ανέφερε ο κ. Καραγιώργος σύμφωνα με τα στοιχεία του κόμματος.

 

"Κάπου είχαμε υπερτιμήσει τις δυνάμεις μας, δεν θα κρύψουμε λάθη και αδυναμίες μας" δήλωσε ο κ. Καραγιώργος για την μέχρι τώρα κυβέρνηση του Σύριζα.

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων