ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΑΣΤΑΝΟΣ: "To ΠΑΣΟΚ, η Αρκαδία και η έδρα" (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ.Καστανος με αφορμή τις επικείμενες εκλογές και την επίσκεψη της κα. Γεννηματά στην Τρίπολη.

 

 

"Δυστυχώς η πρώτη φορά Αριστερά δεν άντεξε πάνω από 6 μήνες. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο σοβαρό κόμμα που είπε τα πράγματα με το όνομα τους", δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος στην Αρκαδία, ενώ συμπλήρωσε: "Το ΠΑΣΟΚ στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια υπεύθυνα απέναντι στους πολίτες και τους είπε την αλήθεια. Δυστυχώς όμως οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη και γι΄αυτό τους καλούμε να συνειδητοποιήσουν, πως η μόνη ρεαλιστική πρόταση για ανάπτυξη, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ".

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη της κα. Γεννηματά, η οποία θα βρεθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η κεντρική τοπική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

 

 

Τέλος αναφερόμενος στην μάχη της κάλπης και το κατά πόσο πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ, θα καταφέρει, να συγκεντρώσει ικανοποιητικά ποσοστά στην Αρκαδία δήλωσε: "Το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία θα πάει πολύ καλύτερα από τον Ιανουάριο", ενώ συμπλήρωσε, πως αν δεν πάει στο ΠΑΣΟΚ η έδρα θα πάει στην Χρυσή Αυγή και είναι κρίμα η πρωτεύουσα του Μωριά να έχει Χρυσαυγίτη στην Βουλή.

 

Ακολουθεί βίντεο...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων