ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έργα στο κάστρο του παράλιου Άστρους

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δωρεά προμελέτης για τη διάσωση του Κάστρου Παραλίου Άστρους.

 

 

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιδιαιτέρως δε των μνημείων εκείνων τα οποία αποτελούν πολιτιστικό απόθεμα εξέχουσας σημασίας για την περιοχή στην οποία βρίσκονται, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αποδέχθηκε τη δωρεά προμελέτης για τη διάσωση και ανάδειξη του Κάστρου Παραλίου Άστρους. Η εν λόγω προμελέτη τυγχάνει της αποδοχής των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και με την ολοκλήρωσή της σε τελική μορφή θα καταστεί δυνατή η ένταξη προς συγχρηματοδότηση του αντίστοιχου έργου κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από την Αρχιτέκτονα Μηχανικό κυρία Φωτεινή Δαλιάνη η ευαισθησία της οποίας για τα μνημεία της περιοχής καταγωγής της είναι πρόδηλη και για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε δημόσια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων