ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Οι απαντήσεις του Δήμου...

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Σπύρος Βρέντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Τρίτη (25/08) μίλησε για το πολιτιστικό καλοκαίρι και τις εκδηλώσεις που τελικά ακυρώθηκαν.

 


Ο κ. Βρέντας αρχικά αναφέρθηκε στο πλάνο που είχε ο Δήμος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, λέγοντας: "Είχαμε φτιάξει το πρόγραμμα, είχε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο άλσος του Αγίου Γεωργίου, στο αρχαίο θέατρο Μαντινείας και στο αρχαίο θέατρο Ορχομενού. Ήταν δύσκολο τελικά να διοργανώσουμε πολιτιστικό φεστιβάλ με την οικονομική "καταστροφή" που προκλήθηκε στην χώρα", ενώ συνέχισε: "Εύχομαι από εδώ και πέρα να πάνε καλά τα πράγματα, αν και πάλι θα έχουμε εκλογές".


Σε ερώτηση που του έγινε για το λόγο, που ακυρώθηκαν τόσες πολλές εκδηλώσεις είπε: "Από το 100% του συνόλου των παραστάσεων το 70% ακυρώθηκε από τις ίδιες τις ομάδες, ενώ ένα 15% δεν ήξερε αν τελικά θα έρθει. Άρα θα ήταν παράδοξο, να έφερνε ο Δήμαρχος όλες τις εκδηλώσεις. Αποφασίσαμε να μην παρουσιάσουμε πολιτιστικό καλοκαίρι, καθώς ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε όταν υπάρχουν αυτά τα οικονομικά προβλήματα".

 

Τέλος ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην Άλωση της Τρίπολης και σε όλα αυτά που ακούγονται για την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας: "Μας ενδιαφέρει να κάνουμε αυτή την γιορτή, γιορτή έθνους. Έχουμε καλέσει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ελπίζω να μην χαλάσουν την εκδήλωση οι εκλογές".


Δείτε περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων