ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Μέρκελ για την παραίτηση του Τσίπρα

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βραζιλία τοποθετήθηκε για την επιλογή του πρωθυπουργού να παραιτηθεί και να κηρύξει εκλογές.

 

 

"Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης" φέρεται να είπε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βραζιλία, όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της έκδοση, η βρετανική, Daily Telegraph. 

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το σχόλιο της Μέρκελ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έγινε κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής της καγκελαρίου από την Ντίλμα Ρούσεφ, στην πρωτεύουσα Μπραζίλια. 

 

Όπως γράφει η Daily Telegraph, την αντίδραση της καγκελαρίου Μέρκελ για την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και τη διενέργεια εκλογών, μετέφερε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων