ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Γορτυνία

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της ασφάλειας Τρίπολης, σε δασώδη περιοχή της Γορτυνίας, φυτεία χασίς και για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας 40χρονος.

 

Ειδικότερα, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασώδη περιοχή στο Χρυσοχώρι Γορτυνίας.

 

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία χασίς, αποτελούμενη από έντεκα δενδρύλλια ύψους από 1 έως 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια του χασίς.

 

Ακολούθως όπως προέκυψε, τη φυτεία καλλιεργούσε ο 40χρονος συλληφθείς, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και 65 γραμμάρια χασίς.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων