ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: "Η χειρότερη κρίση προσφύγων"

Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με "τη χειρότερη κρίση προσφύγων μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο" δήλωσε σήμερα ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος.



"Η Ευρώπη οφείλει να υποδεχθεί με τόπο "αξιοπρεπή" και "πολιτισμένο" τα πρόσωπα που ζητούν άσυλο". Η Ευρώπη είναι οικοδομημένη πάνω στην αρχή της "αλληλεγγύης με αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης", υπενθύμισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε (...) είναι να οργανώσουμε το σύστημά μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και ευρωπαϊκό", πρόσθεσε αναφερόμενος στην "ιδιαίτερα επείγουσα" κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και στην κατάσταση σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία και η Ουγγαρία.

 

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων