ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολιτιστικό καλοκαίρι: Eκδηλώσεις και... αναβολές (VIDEO)

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας αναφέρθηκε στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου και στις αναβολές των εκδηλώσεων λόγω οικονομικής κρίσης. Διαβάστε τι ισχύει για το φετινό καλοκαίρι. 


Σε ερώτηση που του τέθηκε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είπε: "Έχουμε καθυστερήσει όχι επειδή δεν είχαμε προγραμματίσει απλά προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε το πρόγραμμα. Οι αναβολές μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων ήταν πολλές".


Συνεχίζοντας δήλωσε: "Ήδη η συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και του Σπανού δεν αναβλήθηκαν και έως το τέλος της εβδομάδας πιστεύω πως θα γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για να βγάλουμε ένα μικρό πρόγραμμα για το φεστιβάλ το οποίο θα πάει έως τις 23/9 για τον εορτασμό της Άλωσης της Τρίπολης".


"Λόγω των οικονομικών δυσκολιών ο Δήμος δεν μπορεί να καλύψει πολλές εκδηλώσεις, θα έχω συνάντηση και με κάποιους μουσικούς από την πόλη μας που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα πρόγραμμα, εμείς θα τους καλύψουμε τουλάχιστον στα ηχητικά"


Τέλος ο κ. Βρέντας αναφέρθηκε στο κόστος του πολιτιστικού προγράμματος κι είπε πως: "Θα είναι πολύ πιο χαμηλό από άλλες χρονιές και δεν θα ξεπερνά τις 12.000 ευρώ έως τις 23 Σεπτέμβρη για όλες τις καλύψεις".

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων