ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζαχαριάς στον 93.8: "Η χώρα μας ορθώνει ανάστημα"

Για ιστορικό αποτέλεσμα δεδομένων των ιστορικών στιγμών που βιώνει η χώρα μας, έκανε λόγο, μιλώντας στον Αρκαδία 93.8 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Κώστας Ζαχαριάς.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ιστορικό αποτέλεσμα ανάλογο με τις δύσκολες εποχές που περνάμε. Το αποτέλεσμα είναι καταλυτικό που ξεπερνάει το ερώτημα και δίνει την δυνατότητα στην χώρα μας και στην Ευρώπη να ορθώσει το ανάστημα του και να δώσει κοινωνικό πρόσημο στις συμφωνίες με τους δανειστές, να δώσει αξιοπρέπεια και ελπίδα στον ελληνικό λαό. Ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα. Η Αρκαδία είναι ερημωμένη, με τα χωριά της. Κάθε μέρα παλεύει ο κόσμος προσπαθώντας να πάρει 60 ευρώ. Με το αποτέλεσμα και την μεταστροφή από τους Ευρωπαίους παράγοντες, και με την τοποθέτηση του ΔΝΤ για διαγραφή του χρέους, να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα. Οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης ευελπιστώ ότι θα λύσουν το πρόβλημα της ρευστότητας, αφού έχουν να συζητήσουν επί ιστορικών δεδομένων και καταστάσεων του ελληνικού λαού.

 

Η νίκη, η συνειδητοποίηση χιλιάδων φορέων, κοινωνικών συνδικάτων αλλά και των Ευρωπαίων συμπολιτών, έδωσε την ώθηση στον κόσμο να ξεπεράσει το ασφυκτικό περιβάλλον που καλλιεργήθηκε από ορισμένα ΜΜΕ. Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, μιλάμε ελεύθερα. Απέναντι τα συστημικά ΜΜΕ, έδειξαν ότι χειρότερο από πλευράς δεοντολογίας. Από αύριο η αποψινή νίκη πρέπει να μεταφραστεί σε κοινωνικό συμβόλαιο".


Για το αν πιστεύει ότι θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές σε 48 ώρες: " Βέβαια το είπε ο πρωθυπουργός. Νομίζω ότι πριν από την συμφωνία θα ανταποκριθούν θεσμοί και δανειστές και να διατηρήσουν την δυνατότητα διαπραγμάτευσης, ώστε να κλείσει η συμφωνία. Θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα να ανταποκριθούν οι θεσμοί και μετά εμείς με τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα προσπαθήσει τουλάχιστον να ανταποκριθεί τουλάχιστον στις δεσμεύσεις. Νομίζω ότι πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν στην Αρκαδία και να δώσουμε την υπόσχεση γιατί αποκαταστάθηκε η ενότητα του λαού".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων